Снимка: Булфото

След малко повече от два месеца, тази вечер ще бъде излъчен победителят във VIP Brother. На финалната права са Йорданка Христова, Жени и Тачо, Wosh MC, Елена Кучкова, Влади Въргала и Албена Вулева. Те ще се борят за подкрепата на зрителите, като ще трябва да демонстрират певчески и актьорски талант.

За дуетите си на сцената те ще разчитат и на помощта на вече бившите си съквартиранти.

Най-емоционалният играч - Тити Папазов, ще се завърне за финалната вечер. Треньорът на баскетболния Левски ще удари едно рамо на "брат си" Wosh MC.

Камелия Воче ще подкрепи Жени и Тачо в подготовката за тяхното изпълнение, независимо от конфликтите, които имаха в къщата. Иво Аръков пък ще застане зад Елена Кучкова, след като като по време на престоя му бе отрязан от блондинката за "нещо по-така".

Наско Месечков също се завръща, като неговата мисия ще бъде Албена Вулева да впечатли най-много зрителите. Влади Въргала пък ще има подкрепата на Камелия Тодорова. Зрителите ще видят и един изцяло певчески тандем - Йорданка Христова и Кали.

Междувременно продуцентите разкриха някои любопитни подробности, като сред най-любопитните е влечението на Тачо към бирата. Той е молел Биг Брадър за пенливата течност средно около 4 пъти на ден, което за 40 дни на престой прави около 160 пъти. Някои от молбите му са били повече от креативни - с песни, постановки и дори групово с други съквартиранти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase